Tony065, PL to nie Ameryka ale druga Irlandia :lol: i trza zacząć budować auta bo to frajda niesamowita :wink:
[O1 FL] Lampki podświetlające tył (tylnych pasażerów).
Zwiń
X
-
[O1 FL] Lampki podświetlające tył (tylnych pasażerów).
Witam.
Mam Octavię 1 FL (2003 r) Combi w wersji ELEGANCE.
Mam pytanie odnośnie lampek które są na podsufitce i podświetlają nam tył w samochodzie.
Czy powinny się one zapalać gdy otworzy się drzwi tylne? Na chwilę obecną gdy otwieram tylne drzwi to zapalają mi się lampki na przodzie przy lusterku. A te na tyle muszę sam wcisnąć aby mi się zapaliły.
Z tego co widzę to lampka ma dwie regulacje (wyłączona na stałe i włączona na stałe).
Uważam że przy otwarciu tylnych drzwi powinny się zapalać i te lampki na tyle a tak nie jest.
Czy ktoś może mi udzielić informacji na ten temat?Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
-
-
Gość
-
Podejrzewam że jest sposób aby to przerobić. Ale nie będzie możliwości włączenia lub wyłączenia na stałe lampki-ek. Skoro jest styk w tym bolcu (na dole w drzwiach) to trzeba by było przepuścić kabel i wpiąć za nim. Wtedy by nam te lampki zapalały się przy otwarciu drzwi. Tylko jeden minus i to duży tego jest że trzeba zdejmować całą wykładzinę na dole. I chyba szkoda zachodu z tym.Renault Laguna HB IphII 2000 1.8 16V 120KM F4P / PB + LPG -> Skoda Octavia Combi I FL ELEGANCE 2002 1.8T 150KM AUM / PB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KAMA_PLPodejrzewam że jest sposób aby to przerobić. Ale nie będzie możliwości włączenia lub wyłączenia na stałe lampki-ek. Skoro jest styk w tym bolcu (na dole w drzwiach) to trzeba by było przepuścić kabel i wpiąć za nim. Wtedy by nam te lampki zapalały się przy otwarciu drzwi. Tylko jeden minus i to duży tego jest że trzeba zdejmować całą wykładzinę na dole. I chyba szkoda zachodu z tym.Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
Komentarz